Първоначално публикувано от code
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеСупер дразнещо и тегаво влиза, но като всяко нещо си иска някакъв чалъм, ето го и него:
При превключване газта да се пуска една идея по-късно и не докрай за да влезе следващата скорост преди да паднат оборотитеи през свободната само се "минава" за да няма забавяне щото пак падат оборотите. На мен така ми влизат предавките без никакви забележки.
Ако си ускорявал до 3000об и я оставиш да паднат до 1200 ясно е, че няма нищо общо с оптималното, което е равна скорост на въртене на двете зъбни колела и минимална работа на синхронизаторите. Т.е. не трябва да се оставят оборотите да падат повече от 500-700, примерно от 3 на 2300.. такива работис дойно амбриране.Пак е някакво решение.Като слушам за проблема не знам как ги карате тези коли.То си е мъка, това градско ще ти се развие трицепса на дясната ръка повече от на другата
Сигурно има решение на проблема дори и със сваляне на кутията.CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
Не знам,толкова ли не стана ясно,че не говорим за проблем или неизправност,а че лостът се движи по -стегнато (в сравнение със..бла,бла)
п.п.
После защо не пишели технически грамотните хора във форума.Е как да пишат... ?!“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Определено се движи стегнато...но никога не ми е минаволо през русата главица мисълта, че има някакъв проблем. Даже напротив, направи ми добро впечетление още в началото.
Стегнато, мазно мърдане! Но не съм изпитвал трудност при сменяне...нито съм сменял с усилие!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Аз съм параноичка
п.п
Ице,това упражнение с оборотите къде си го написал,ще си го превеждам поне 3 месеца,преди да го "употребя"“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение-2.4 често има проблеми с прегряване и пукнати глави,даже тук в Бг имаме няколко случая
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение-2.4 е с в пъти по скъп маховик,при 1.9 е 1000 лв. при 2.4 2500-3000
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nk...at=0&_from=R40Subaru Legacy 3.0R
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от veli4kov77 Покажи съобщениезащо в тая пуста белгия почти всички алфи 159 са или 116 коня на 1,9 дизел или 136 коня мноооооооого рядко има 150 и още по рядко 200 коня за 2,4Alfa Romeo Giulietta 170hp
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеОпределено се движи стегнато...но никога не ми е минаволо през русата главица мисълта, че има някакъв проблем. Даже напротив, направи ми добро впечетление още в началото.
Стегнато, мазно мърдане! Но не съм изпитвал трудност при сменяне...нито съм сменял с усилие!Никога не е ставало въпрос за трудно включване,пак не сте разбрали ти и Миши и прииначавате нещата,Стефан попита дали е нормално да се движи лоста стегнато,не трудно
---------- Post added at 07:22 ---------- Previous post was at 07:20 ----------
Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщениеМоже ли да поясниш в какво се изразява проблема (на колко км. може да се очаква, как може да се избегне) и последващия ремонт?
Гледам в ebay има LuK по 550 паунда (1250 лв). Вярно че има един оригинален за 1200 паунда.
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nk...at=0&_from=R40
2.Ти си слагай Лук колкото искаш,аз този боклук никога няма да си го сложа на колата,сравни цените и ще ти стане ясно
---------- Post added at 07:23 ---------- Previous post was at 07:22 ----------
Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщениеТи е караш като Газкас дойно амбриране.Пак е някакво решение.Като слушам за проблема не знам как ги карате тези коли.То си е мъка, това градско ще ти се развие трицепса на дясната ръка повече от на другата
Сигурно има решение на проблема дори и със сваляне на кутията.
---------- Post added at 07:26 ---------- Previous post was at 07:23 ----------
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеMury, купих си колата пред очите ти както се казва, беше там и ти, видя я. Не е извънземна. От 6 месеца я имам и споделям моите впечетления, натрупаха се такива!
- За разхода ...не виждам нищо странно да ми гори 5.7-5.8 колата, извънградско!
- За главата...еми във форума има един случай на колега от Варна...в alfaowner-a намерих два случая...не пишеше какви са обстоятелствата за проблема. Две от може би над 200 собственика на 159 (не успях да намеря точната бройка)
- Относно как влиза лоста...никога не съм изпитвал трудност, нито ми е правило впечетление за неправилна работа.
Това са ми наблюденията от колата, която карам има-няма 5-6 месеца.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеВ Англия всички ги вземат гаранционни...ще съсипят дилърите със скъпи ремонтиFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment